Det finns påskpynt och så finns det påskpynt. Om du både vill ha ett fint hem och kunna ta fina kort ska du satsa på påskpynt utöver det vanliga. Vackra ägg och dekorationer med skön vintagekänsla.

För att skapa något extra i ditt hem ska du satsa på påskpynt i vintagestil. Köp vackert skira påskfjädrar i snygga färger som gammelrosa pärlhöns och blågröna. Dekorera både påskriset och ditt hem med påskägg som är inspirerade av Faberge. Det finns många vackra påskburkar som du kan fylla med goda kakor och som gör dina bjudningar mycket roligare. Förutom att du även lättare kan ta riktigt snygga kort att lägga upp på sociala medier. Köp påskpynt hos Leilas General Store som har ett mycket smakfullt sortiment med vackra fjädrar, ägg, burkar och kort i skön vintagestil som ger ditt hem en personlig touch.

Påskpynt utöver det vanliga

Det är många som går ut på Instagram och andra sociala medier för att hitta inspiration. Vill du vara en trendsättare eller visa upp en egen stil är det smart att även detaljer som dekoration och påskpynt får vara något utöver det vanliga. Det finns så mycket vackert påskpynt som både är roligt att inreda ditt hem med, men som också ger dig möjlighet att ta riktigt snygga foton. Några måsten är:

• Dekorerade påskägg
• Väldesignat påskris
• Snygga burkar
• Familj och vänner

Det sistnämnda gör både påsken, ditt liv och dina bilder mycket bättre.

Ta foton som står ut

Instagram är nästan till 100 procent visuellt. Inte 100 procent, men nästan. Du måste interagera med dina följare och har rätta hashtaggs. Du måste vara Instagramsmart helt enkelt. Sedan måste du satsa på det personligt visuella som göra att just dina bilder står ut i flödet. Satsa både på detaljer, närbilder av olika vackra påskägg och påsktårtan, men ta också stilfulla bilder på till exempel ditt påskris i ett speciellt ljus.

Du vill skapa en känsla med dina bilder. Dina påskbilder bör förmedla påskglädje. Påsken handlar om gemenskap, både på ett lättsamt och ett djupt plan. Därför är det riktigt smart att ha med familj och vänner på vissa kort. Inte för många, men några bilder måste förmedla uppriktig gemenskap och vänskap. Tänk på märket Nike. De säljer skor- och sportkläder. Men när du ser en Nikereklam får du alltid en känsla av rörelse, inspiration för att göra något nytt i livet och att träna. De säljer helt enkelt en livsstil. Vill du bli stor på Instagram räcker det inte med att ta snygga kort. Du måste ta bilder som förmedlar liv, glädje, gemenskap och ger dina följare inspiration att göra nya saker i livet.

När du fotograferar andra människor och dig själv inomhus är det smart att använda riktig utrustning. Om du inte har en selfielampa eller en ring light, så är det en första god investering för att få mer följare på Instagram. Då kan du alltid ta fina bilder på dig och andra människor med perfekt dagsljus. Bilderna från påskfikat med vännerna kommer bli så mycket snyggare.