Det kan vara svårt att veta exakt hur du som kille ska stajla dig inför din första modellfotografering. Visst finns det tips och tricks att ta del av när det gäller utseende och hår men du måste hitta stilen som passar dig och din look.

På www.efvaattling.com kan du hitta ringar för män och andra fotogeniska smycken som kan lyfta din look inför fotograferingen. Läs mer här om vilken stil du ska satsa på för att få snygga bilder.

Framhäv dina bästa sidor med coola smycken

När det gäller inspirationskällor för att hitta en cool stil som ger dig perfekta bilder till din portfolio kan du titta på stilikoner som till exempel Johnny Depp. Trots att han börjar bli till åren har han fortfarande förmågan att se cool och inne ut med hjälp av accessoarer som individuella halsband och smakfullt smidda ringar. Tänk på detta:

  • Se cool ut med accessoarer
  • Våga vara trendig
  • Ta ut svängarna

I dagens informationstäta samhälle där alla vill synas och höras är det inte lätt att sticka ut, men genom att våga vara annorlunda på ett positivt sätt kan du få bilder som framhäver det som är unikt för just dig. Det handlar om att kunna hitta en bra balans och inte överdriva med klatschiga plagg, för mycket kajal eller flera lager med halsband. Försök se naturlig ut samtidigt som du vågar vara unik. Satsa på ett smakfullt bälte om du bär jeans och våga vara skjortlös under kavajen samtidigt som du har ett större smycke mot din bara hud.

Svartvita bilder

Ibland kan det vara riktigt snyggt med svartvita bilder som på ett ypperligt sätt framhäver din maskulinitet. Med rätt ljus kan dina ögon och din käklinje komma till sin rätt eller dina biceps i en enkel t-shirt. Oavsett vad du väljer att göra kan du hitta inspiration på nätet samt alltid satsa på magkänslan och det som känns rätt för dig. Glöm inte heller att samarbeta med stylister och fotografer som vet allt om hur du blir bäst på bild. Såväl accessoarer som kläder, vinklar och rätt ljus spelar in i kombination med utseendet såklart.